Відео

Лікар Комаровський розвінчав популярний міф про ГРВІ (відео)

Лікар Комаровський розвінчав популярний міф про ГРВІ (відео)

Відомий в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми «Школа доктора Комаровського». Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей.

Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розвіяв головний міф про ГРВІ.

«Дуже нервує дитина, коли мама використовує противірусні свічки. «Чим їх можна замінити?» - питає мама. Замінити противірусні свічки практично нічим. Оскільки противірусні свічки не мають жодної доведеної ефективності. Це ліки, в застосуванні яких немає ніякої необхідності. Я з величезним сумом змушений констатувати той факт, що дуже багато наші мами і тата найглибшим чином переконані в тому, що без будь-яких противірусних засобів дитина не впорається із звичайної ГРВІ. Звертаю вашу увагу на те, що для лікування респіраторних вірусних інфекцій ліки не потрібні. Необхідна виключно корекція способу життя, ми про це вже багато разів говорили: не годувати, багато пити, зволожити і провітрити. Ось це те, що від вас треба», - говорить лікар на відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим напувати малюка? Лікар Комаровський назвав найкорисніші напої для дітей

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, здоров'я, грві, євген комаровський
В тему