Відео

Гучне розслідування: «донори» партії Тимошенко – касири, манікюрниці і безробітні (відео)

Гучне розслідування: «донори» партії Тимошенко – касири, манікюрниці і безробітні (відео)

Партія Тимошенко отримала мільйони від фейкових благодійників.

ЗМІ з’ясували, хто фінансує Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».  Відповідно до звіту партії за 2018 рік, мільйони гривень на діяльність політсили буцімто жертвують прості громадяни. Та коли журналісти навідалися до «донорів» у гості – ті й гадки не мали про соє політичне благодійництво.  

«Зубожіння» – це слово настільки міцно увійшло в лексикон Юлії Тимошенко, що стало своєрідним мемом. А хто дає гроші на партію Леді Ю, доки та розповідає українцям про їхнє зубожіння? Виявляється, основними донорами політичної партії, яку очолює «жінка з косою», є… касирки, манікюрниці і безробітні, які нібито «жертвують» кошти політсилі.

Це у ході журналістського розслідування, яке обіцяє стати сенсаційним, встановили журналісти «Наших грошей». Два роки тому журналісти-розслідувачі проїхалися по простих зубожілих українцях, які начебто останніми копійками підтримували «Батьківщину». Тоді й з’ясували, що своїми донорами політсила вписала пенсіонерів. На папері бабусі жертвували тисячі гривень, а в реальності зізнавалися: цього не робили.

Детальніше  – у випуску «Наших грошей із Денисом Бігусом».

«Ну де я по дві тисячі платила? Нашо мені партія, дітки? За шо жить?» – каже одна зі «спонсорів» «Батьківщини», яка про це навіть не підозрювала.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему