Відео

У Миколаєві у страшній ДТП загинули двоє військових (відео)

У Миколаєві у страшній ДТП загинули двоє військових (відео)

З’явилося відео з місця моторошної автокатастрофи у Миколаєві, в якій загинули військовослужбовці, а дівчина-військова госпіталізована.

Сьогодні вночі на проспекті Центральному в Миколаєві розбився автомобіль Peugeot 407 – дві людини загинули, одна у лікарні. Наслідки страшної аварії, яка сталася в обласному центрі в ніч із понеділка на вівторок, потрапили на відео, пише місцеве видання «Новости N».

Peugeot їхав проспектом з боку вул. Пушкінської в напрямку стадіону. В районі перетину з вул. Шосейною водій не впорався з керуванням, автомобіль занесло, він виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево. Після зіткнення легковик, перевертаючись, пролетів близько 50 метрів і зупинився. При цьому водія викинуло із салону авто.

В результаті ДТП на місці події загинули дві людини: водій і пасажир, що сидів на передньому сидінні. Дівчину, яка перебувала на задньому сидінні Peugeot, забрала «швидка». Про її стан нічого не відомо.

Для того, щоб витягти з понівеченого автомобіля загиблого пасажира, довелося викликати рятувальників, які буквально вирізали нещасного з місива металу. Пасажир виявився матросом однієї з військових частин, дислокованих у Миколаєві. Загиблий водій і потерпіла молода жінка – також військовослужбовці.

Очевидці події стверджують, що автомобіль рухався на величезній швидкості – буквально «летів» над асфальтом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали