Відео

Весільна подорож: молодята порізали таксиста і викрали його авто (відео)

Весільна подорож: молодята порізали таксиста і викрали його авто (відео)

У Запоріжжі п'яні молодята порізали ножем таксиста та викрали його авто.

Чоловікові вдалося втекти, тим часом весільна подорож завершилася вже коло першого стовпа, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пара сіла в таксі вночі, коли водій чекав замовлення біля одного з готелів Запоріжжя. Пасажири пояснили таксисту, що залишили паспорт у когось із його колег і почали вимагати повернути документ. Водій почав вимагати, щоби непрохані гості залишили салон його авто. Далі сталася різанина.

«Тому що він почав мене бити в обличчя ногами», - пояснив свої дії молодий.

«В одній руці був ніж, в іншій – заточка чи викрутка, щось таке», - розповідає постраждалий таксист.

Чоловікові вдалося втекти. Поки він кликав на допомогу, солодка парочка вирішила покататися. Але від'їхати далеко молодятам не судилося - весільна подорож завершилася вже коло першого стовпа. У таксі кажуть: авто відновленню не підлягає. 

Олександр Безпалов показує порізані ножем кінцівки та пояснює, що в тісному салоні намагався відбитися ногами, а коли зрозумів, що програє – вистрибнув із машини.

«Я відбився, зміг відкрити двері водійські, викотитися з машини і побіг на середину проїжджої частини. Ну, все. А ця сука вже була за кермом автомобіля, бо ключі були в запаленні», - розповів таксист.

Від’їхати нападникам вдалося недалеко – вже за сотню метрів вони на повній швидкості врізалися в стовп білборду, який дивом не завалився. Згодом до пари приїхали колеги потерпілого таксиста. Вони присягаються, що крадіїв не били, бо після аварії ті самі не могли пересуватися.

Удар був такої сили, що кермувальник просто зім’яв кермо власною грудиною. Власник, який здавав легковик в оренду під таксі, рахує збитки та підозрює, що відновлювати авто вийде дорожче, ніж придбати інше.

«Ну, тисяч 60. Це ще капот не відкривали – там незрозуміло що», - каже він. Машина не була застрахована.

Таксиста відпустили лікуватися додому, а обидва нападники під охороною в центрі екстремальної медицини Запоріжжя. У них численні травми голови, зламані ребра, а у дівчини, яка сиділа на задньому сидінні, подвійний перелом щелепи та вибиті передні зуби. Мотиви нападу згадати не можуть – обоє були п'яними. Натомість кажуть, що впродовж найближчих тижнів мали побратися. Але тепер замість медового місяця їм загрожує до 12 років ув’язнення за розбійний напад.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему