Відео

У Києві шофер на ходу «поремонтував» маршрутку цеглиною (відео)

У Києві шофер на ходу «поремонтував» маршрутку цеглиною (відео)

Наочно про стан громадського транспорту в Україні...

У вівторок, 20 лютого, паблік «Київ Оперативний» у Facebook, популярний серед жителів столиці, оприюднив відео, на якому водій маршрутного таксі № 455 ремонтує машину за допомогою цеглини.

«...Водій каменюкою забиває важіль перемикання передач. Це норм? Хтось узагалі контролює ці маршрутки? Київ, 20.02.2019, 455-а маршрутка», – автор залишив такий підпис під роликом.

Відео екстремального «ремонту» збурило хвилю коментарів у Мережі.

«Власники маршруток знахабніли настільки, що возять у Києві пасажирів гірше за скотину. Киди дивиться "управління безпекою руху на автомобільному транспорті"?»

«Ну, варто сказати спасибі виробнику "Богданів", який робить такі буси».

«Та ж ці "Богдани" як закупили раз 15 років тому, так вони і їздять. Вдумайтеся! Років 15!!! Щодень з ранку до ночі возять пасажирів. Ясна річ, що їм давно пора на помийку, вони своє вже відпрацювали сповна!»

«Хоч в одній цивілізованій столиці світу, яка поважає своїх громадян, є такі худобовозки??? Пересадіть на громадський транспорт чиновників, переселіть міністерства в будівлі шкіл, садків і лікарень, тоді й буде результат... З вікна мерседеса все інакше сприймається, особливо якщо живеш в радіусі 1 км від Хрещатика». 

«Та що тут обговорювати? Все в убогому стані, стараються вижати з машини всі соки і не витрачаються на обслуговування… Штрафи за неналежний стан  і жодних варіантів відкупу».

«Маршрутка окупається за 9−12 місяців на приміському маршруті. На міському, певно, ще швидше. Раз у 3−4 роки можна, як мінімум, оновляти парк автобусів і не вбивати у мотлох це все».

«Маршрутки — це один з найприбутковіших бізнесів у країні. Така розвалюха окупиться максимум за рік — і в ці ночви практично не треба нічого вкладати. З/п водилам — у конвертах. Тарифи на проїзд — завищені, конкуренція на маршрутах — уявна. І тримають ці сараї всі, кому не лінь: депутати місцевих міськрад рад, мусори (тому водили нічого не бояться і бикують). Тому розгребти пи...ць буде дуууже складно, адже годівничка нереально прибуткова».

«Хазяї маршруток, які їх напхом напихають, рубають надприбутки, а техобслуговування то таке… Я промовчу про пільговиків, яких туди не запускають».

«Пасажири вимушено довіряють своє здоров’я і життя пройдам на маршрутному транспорті. А якщо ДТП, хто відповідатиме?».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему