Відео

«Інстапрокурорша» на райські острови спускає більше за чоловікову декларацію (відео)

«Інстапрокурорша» на райські острови спускає більше за чоловікову декларацію (відео)

Родина прокурора витрачає на ювелірні вироби та елітні курорти значно більше від задекларованого.

Дружина прокурора ГПУ Руслана Біловара лишень у 2016 – 2017 роках витратила на подорожі в 2,5 рази більше, ніж усі задекларовані витрати родини прокурора. За останні три роки неофіційні витрати сім’ї зросли до восьми мільйонів, але готівкових заощаджень від цього тільки побільшало. Про це йдеться в матеріалі Анатолія Остапенка для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Руслан Біловар працює прокурором Генеральної прокуратури України – запобігає та протидіє корупції.

Його дружина Ірина Біловар – Instagram-блогерка, в її профілі понад 1700 фотографій, левова частка яких розповідає про розкішне життя прокурорської родини.

В квітні 2017 року Ірина опублікувала себе з годинником бренду Graff, який виготовляє ювелірні вироби преміум-класу. Такий хронометр Graff Вutterfly коштує від $120 тис. (близько 3,26 млн грн за актуальним курсом).

Тільки один дзиґарик вартує більше, ніж прокурор з дружиною заробили за три останні роки. На іншій світлині Ірина Біловар з’явилася з годинником Rolex Daytona, який в Україні коштує близько 1 млн грн.

Таким чином, тільки два наручні аксесуари прокурорші вартують за найскромнішими підрахунками 4,26 млн грн. Це половина задекларованих прокурором заощаджень.

За останні два роки Ірина сфотографувалася із сумочками відомих брендів, сукупна вартість яких понад 10 тис. євро (або 300 тисяч у нацвалюті).

З однією із сумочок Біловар позує біля автомобіля Audi Q7 2017 року вартістю 1,5 млн грн. У соцмережах вона написала, що на роботу їздить саме на Audi. Проте в декларації її чоловіка-прокурора користування чи володіння цим авто не зазначене. «Залізний огир» такої ж марки зареєстрований на підприємство матері прокурора Людмили Біловар.

Дружина прокурора багато подорожує, вона називає «дачею» п’ятизірковий турецький готель Rixos Sungate, де останніми роками зупинялася сім разів. На фото Ірина Біловар у закритій VIP-зоні готелю та в елітному номері. Відпочити тут коштує близько 100 тис. грн на тиждень.

Крім того, за  останні три роки Ірина Біловар викладала світлини з елітних готелів та курортів Європи, Мальдівів, Єгипту, ОАЕ, а також з модних показів у Мілані.

А наприкінці 2017-го прокуроша поїхала відпочити у столицю Російської Федерації – Москву.  В столиці країни-агресора вона зупинилась у готелі National, розташованому прямо на Червоній площі.

Офіційно в декларація за 2016 – 2017 роки прокурор Біловар вказав, що всі витрати родини становили лише 400 тис. грн. Але за цей час тільки на відпустки його благовірна спустила 1 млн грн. З урахуванням 2015 року родина прокурора витратила на відпочинок 1,72 млн грн. А якщо до цього додати годинники, аксесуари та не задеклароване авто, видатки сягнули майже 8 млн грн.

Попри мільйонні витрати, заощадження прокурорської  родини зростають. У 2015 році Руслан Біловар вніс у свою електронну декларацію майже 8,5 млн грн готівкових коштів.  А вже у 2017-му прокурор задекларував понад 10 млн грн заощаджень.

Батьки прокурора у різний час заснували декілька компаній: «Карпати ЛТД», «Закарпаттякурортмінводи» та юридичну фірму «Біловар і Ко». Але ці юрособи за останні п’ять років офіційно заробили лише 2,8 млн грн. У період з 2015 по 2017 рік мама прокурора офіційно подарувала сину лише мільйон гривень.

Брат Руслана Біловара Богдан на посаді прокурора був затриманий за підозрою у вимаганні $8 тис. хабара у начальника відділу УМВС на Львівській залізниці. Суд поновив його на посаді, але на роботу в прокуратуру Богдан Біловар не повернувся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему