Відео

«Целюліт та жирові складки – це не проблема», – заявив відомий бренд (відео)

«Целюліт та жирові складки – це не проблема», – заявив відомий бренд (відео)

#ITSjustgotrea – саме під такою назвою стартувала нова кампанія від великого онлайн-ритейлер In The Style. Йдеться про відмову ритейлера ретушувати тіла моделей, що представляють одяг і нижню білизну на рекламних фотографіях.

Про це повідомляє Metro.

В зйомках нової кампанії під назвою #ITSjustgotreal ( «Просто це стало реально»)  взяли участь, зокрема, плюс-сайз-модель і жінка з кислотними опіками на обличчі.

В результаті на сайті магазина з'явилися дівчата з целюлітом, розтяжками на стегнах і жировими складками.

In The Style заявляє, що відтепер на їхньому сайті будуть публікуватися виключно фотографії без ретуші, навіть якщо на них будуть відображені знаменитості і популярні блогери.

«Ми вкрай стурбовані тим, як оброблені фотографії впливають на нашу аудиторію. Користуючись цим, більшість ритейлерів намагаються показати свій продукт «найкращим чином»,– прокоментував засновник In The Style Адам Фрісбі. –  Але наша соціальна відповідальність полягає в тому, щоб боротися з підсвідомими зусиллями жінок виглядати як ідеальні дівчинки на сайтах ».

Фрісбі додав, що марка продовжить користуватися «жіночими трюками – косметикою і спреями для укладання», однак більше не буде розгладжувати складки, зморшки та інші особливості фігур.

У січні 2019 британський інтернет-магазин Boohoo відмовився ретушувати природні недоліки шкіри моделі, яка демонструє білизну.

На сайті з'явилася серія фотографій дівчини в білому боді з довгими рукавами. На одному зі знімків, що показує річ зі спини, видно розтяжки на сідницях моделі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Інтерв'ю, Поради, Долі
В тему