Відео

На кордоні з Польщею двоє українців побилися з «погранцями» (відео)

На кордоні з Польщею двоє українців побилися з «погранцями» (відео)

У середу, 13 лютого, на кордоні з Польщею двоє українців влаштували бійку з прикордонниками. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, пише видання «Фокус».

За словами українських прикордонників, інцидент стався на автомобільному пункті пропуску «Краковець – Корчова», який розташовується у Львівській області. Держрубіж намагалися перетнути двоє українців на мікроавтобусі Mercedes, але не змогли цього зробити, адже у них був відсутній міжнародний страховий сертифікат на автомобіль – «зелена карта».

Водій і пасажир мікроавтобуса вислухали роз’яснення прикордонників, але їхати відмовилися і затіяли бійку на кордоні. Після цього українці замкнулися в своєму авто. На місце прибули чергові сили пункту пропуску і наряд поліції.

«На пункті пропуску «Краковець» місцеві жителі відмовлялися виконувати вимоги прикордонників і навіть намагалися застосувати проти військовослужбовця силу. Реакція прикордонників була жорсткою, але в рамках законодавства», – уточнив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Для того, щоб дістати порушників з машини, прикордонникам довелося вибити скло у дверцятах. Порушників затримали, на них склали адмінпротоколи.

Увага, відео містить нецензурну лексику.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали