Відео

Педофіл і гей: у Луцьку таксисти зловили збоченця (відео)

Педофіл і гей: у Луцьку таксисти зловили збоченця (відео)

У Луцьку таксисти затримали чоловіка, який проявляв знаки уваги сексуального характеру до підлітка.

Так, він пестив та цілував хлопця, не соромлячись того факту, що перебував з ним у салоні таксі, а значить, при свідках.

Про це пишуть Волинські новини.

На відео, яке вдалося зняти на відеореєстратор, видно, що підліток перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Тепер же фігуранта скандальної події помітили за іншим ганебним вчинком - коли сотанній демонстрував перехожим геніталії поблизу одного із луцьких магазинів.

Зі слів одного з таксистів, раніше його колега, який підвозив чоловіка та підлітка, під час перегляду записів на відеореєстраторі, помітив, що у салоні його авто відбувалися неприпустимі речі щодо малолітньої особи. Разом із іншими таксистами він намагався розшукати йомвірного педофіла, аби затримати його, «трохи повчити розуму» та віддати у руки поліції. Однак, віднайти чоловіка тоді їм не вдалося.

Утім у ніч з п'ятниці на суботу, «герой» відео «засвітився» поблизу одного із луцьких магазинів, де демострував перехожим власні геніталії. Опісля один із таксистів упізнав йовірного педофіла й викликав підмогу. До приміщення зайшли таксисти, які й викликали поліцію. Однак, аби уникнути самосуду, працівники поліції наполягли на тому, аби таксисти залишили приміщення торгівельного закладу.

Читайте також:

Варто зазначити, що перед працівниками поліції затриманий чоловік вів себе досить неадекватно, імітуючи психічнохворого. Саме тому, зі слів очевидців, його повезли на експертизу до наркодиспансеру.

Відповідне відео також зафіксували відеокамери, однак у магазині його відмовились надавати усім, крім працівників поліції.

Відеодоказ неоднозначної поведінки в салоні таксі вдалось зняти на відеореєстратор.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь
В тему