Відео

Янукович на прес-конференції порадів, що журналіст із України «ще не в петлі» (відео)

Янукович на прес-конференції порадів, що журналіст із України «ще не в петлі» (відео)

Кореспондент українського видання розлютив росЗМІ запитаннями до «Золотого Батона».

У середу, 6 лютого, на прес-конференції колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича останній, відповідаючи на запитання єдиного в залі українського журналіста, пожартував, що радий бачити того «не в петлі».

Журналіст УНІАНу Роман Цимбалюк поставив екс-гаранту запитання, після чого Янукович зауважив, що радий його бачити «не в петлі».

«Перед тим як поставити запитання, хотів у вас уточнити. Ось ви так акуратно зайшли в залу, як ви себе почуваєте, чим займаєтеся зараз і останнім часом між судовими засіданнями і прес-конференціями? І власне питання: все, що ви сказали, і про війну, і про вторгнення у Крим російське та на Донбас, і про церкву, – це все те саме, що говорить Путін. З огляду на це в мене питання: ви тут випадково не в полоні?.. Ось ви знову потрапляєте в 21 лютого 2014 року, коли ви підписували в Києві асоціацію з європейськими партнерами, але росіяни тоді цей документ не підписали. Чому не підписали? І чи відомо вам. Що 21 лютого ви підписали, а 20-го Володимир Путін віддав команду окупувати український Крим?».

Після чого із Цимбалюком мало не затіяли шарпанину представники росмедіа, яким видалося, що українець ставить забагато запитань і забере забагато ефірного часу. 

На це Янукович сказав Цимбалюку, що теж радий його бачити, і розказав чорний жарт: «Ми з вами давно одне одного знаємо, знайомі. Я теж радий вас бачити. Приказка така, знаєте, як прокурор казав: «Радий вас бачити без петлі на шиї». При такій владі і такому підході, як в Україні. Це може торкнутися будь-кого», – сказав Янукович.

Читайте також: Янукович прокоментував винесений йому вирок

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему