Відео

Соратники Зеленського потролили Вакарчука (відео)

Соратники Зеленського потролили Вакарчука (відео)

Коміки студія «Квартал 95» у новому випуску «Чисто News» пожартували про нещодавню заяву музиканта Святослава Вакарчука про плани бути в «справі» політичного життя України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«Хитрий план Зеленського. Вакарчук все-таки-так? Батл Порошенко і Тимошенко» – такою назвою наділили гумористи новий випуск програми «Чисто News». У ньому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорили кілька гучних новин за тиждень: економічний форум у Давосі, скандал навколо кандидата в президенти України з шапками і подачу документів в ЦВК Володимира Зеленського, в якій безпосередню участь брав і Євген Кошовий.

При обговоренні заяви Святослава Вакарчука, ведучі спробували відповісти на його короткий коментар: «Я в справі». Таким чином він анонсував свої плани балотуватися на виборах президента України в 2019 році.

Валерій Жидков побачив ситуацію таким чином: «Лідер «Океану Ельзи» знову в своєму стилі – нічого не ясно. В якій він справі? З ким він в справі? Що це за справа взагалі така і яка нам справа до цієї справи?»

Євген Кошовий швидко все розставив на свої місця: «Все прояснює його фраза від 2008 року, з якою він склав депутатський мандат – «я йду, тому що політика – брудна справа». Ось про яку справу говорить зараз Святослав».

Варто відзначити, що незабаром після заяви музикант записав відеозвернення, в якому спростував свої політичні амбіції на президентських виборах, запланованих на 31 березня 2019 року.

У коментарях до ролика користувачі мережі розділилися в думках щодо жарти. Деякі відзначають, що «квартальники» сконцентрувалися нема на гуморі, а на політиці:

«Ем-м, Вакарчук ж оголосив вже, що не йде в президенти»;

«Вибачте, але даремно ви рушили в політику - гумор постраждав, та чого вже там, просто неприємно дивитися. Заказуха»;

«Не підкажете, чому так неприємно стає дивитися ваш «Квартал»?»

«Таке враження, що дивлюся російську пропаганду, женуть на Україну...»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук заявив, що не йде у президенти (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Таблоїд
В тему