Відео

Розбірки в Києві: чоловік вистрелив в обличчя 5-річній дитині (відео)

Розбірки в Києві: чоловік вистрелив в обличчя 5-річній дитині (відео)

Посеред вулиці у Києві на Лісовому масиві чоловік вистрелив у 5-річного хлопчика. Поліція затримала зловмисника.

Про це повідомляє 24 канал.

Інцидент стався близько 15:00 сьогодні, 1 лютого. Поблизу супермаркету між трьома чоловіками виник словесний конфлікт, пізніше один із них дістав пістолет та здійснив декілька пострілів. Це трапилося в той час, коли мама з дитиною вийшли з супермаркету. Одна куля полетіла в їхній бік та влучила в обличчя хлопчика.

Очевидці стверджують, що після неочікуваного поранення дитина закричала від болю. Після цього його перенесли до аптеки, де йому надали першу медичну допомогу.

«Так, до нас принесли пораненого хлопчика. Він був при свідомості, але було помітно, що в дитини серйозні проблеми з оком», – додала аптекарка.

Потерпілого хлопчика доправили до Центру мікрохірургії ока, оскільки його поранили в обличчя. За попередньою інформацією, у дитини дотикові поранення повіки та рвана рана.

Зловмисник, який здійснив постріл, після інциденту втік, інші двоє чоловіків залишилися для надання свідчень. Підозрюваного вже затримали та доправили до відділку поліції. Йому загрожує позбавлення волі терміном на сім років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Луцьку стрілянина на автомийці: один загиблий, двоє поранених

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, суспільство
В тему