Відео

Над Приазов'ям українські військові збили розвідувальний дрон РФ (відео)

Над Приазов'ям українські військові збили розвідувальний дрон РФ (відео)

В небі над Приазов’ям українські військові, використавши  радіотехнічними засобами,  виявили та збили розвідувальний дрон окупантів.

На беспілотнику було зазначено виробництво  РФ.

Про це повідомили новини 24.

«Після обстеження військовими інженерами апарат був переданий фахівцям для ідентифікації та подальшого вивчення. Встановлено, що дрон – «Гранат-2» виробляється підприємствами військово-промислового комплексу Російської Федерації», – пояснюють військові.

Більше того, такий тип апаратів активно поставляють до незаконних збройних формувань так званих «ЛНР» та «ДНР». Проросійські окупанти використовують його для проведення розвідки та корегування вогню артилерії. Тож у штабі ООС впевнені, що вилучений безпілотний літальний апарат є черговим доказом підтримки Російською Федерацією діяльності незаконних збройних формувань на Донбасі.

Крім того, проросійські бойовики підступно обстріляли автомобіль українських військових біля селища Катеринівка на Луганщині. Один український оборонець загинув, ще четверо поранені.

Українські військові відповіли на обстріл та знищили дві вогневі точки противника. Крім того, двоє окупантів було вбито та одного поранено.

Читайте також:

  1. Бойовики на Донбасі вбили українського священика
  2. Розвідка заявила, що спецслужби контролюють РПЦ на 99%


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему

Останні матеріали