Відео

Українська журналістка назвала рот кремлівської пропагандистки «зливним бачком» (відео)

Українська журналістка назвала рот кремлівської пропагандистки «зливним бачком» (відео)

Під час коментаря керівника української делегації, віце-президента ПАРЄ Володимира Ар’єва українському телеканалу «Прямий» із засідання Ради Європи у Страсбурзі, Франція, журналісти російського телеканалу «Росія» намагались зірвати ефір.

Та українська журналістка зуміла закрити рота кремлівській пропагандистці Ользі Скабєєвій. Нагадаємо, Скабєєва регулярно виливає помиї на Україну у передачі «60 минут», котру веде разом зі своїм чоловіком Євгенієм Поповим.

Утім, кореспондент «Прямого» поставила нахабну рупорку Кремля на місце, назвавши її рот «зливним бачком». Скабєєва безцеремонно втрутилася у пряму трансляцію українського медіа, якому давав коментар віце-президент Парламентської-асамблеї Ради Європи Володимир Ар’єв. Росіянка пхала мікрофон до обличчя українського політика. Тоді українська колега її осадила:

«Я перепрошую, ви анексували Крим, ви анексували наші території, наш прямий ефір ми вам анексувати не дамо. У нас прямий ефір, ми до вас не ліземо, ідіть до себе… Ми знаємо, як голосно працює ваш зливний бачок, який у нормальних людей називається ротом, ви можете відійти і не заважати нам працювати. Будь ласка».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему