Відео

З дитсадка в Одесі з ганьбою звільнили нянечку, яка обзивала дітей дебілами (відео)

З дитсадка в Одесі з ганьбою звільнили нянечку, яка обзивала дітей дебілами (відео)

В одеському ДНЗ розгорівся недитячий скандал: няня «величала» малих вихованців «дебільними».

У середу, 23 січня, керівництву освітнім процесом Одеси довелося розбиратися з резонансним інцидентом у дитячій дошкільній установі. Цьому передувало оприлюднення в Мережі відео: мати одного з малюків, знімаючи свою дитину в садочку, випадково зафіксувала, як няня ображає малолітніх дітей під час сніданку, пишуть «Факти».

На відеозапису, викладеному в Інтернеті, видно, як у приміщенні дитсадкової групи дітлахи сидять за столиками і їдять. У цей час одна дитина починає щось наспівувати. Няня, звертаючись до малечі, голосно запитує: «Це хто тут дебільна дитина?». Потім повторює образу.

За словами жінки, яка опублікувала відеозапис, її чотирирічна дочка відмовляється відвідувати дитсадок у зв’язку з брутальним поводженням його співробітників.

«Помічниця вихователя дозволила собі некоректне ставлення до дитини і образила, – повідомила директор департаменту освіти і науки Одеської міськради Олена Буйневич. – Мати, яка зафіксувала цей інцидент, звернулася до керівника садочка. Він прийняв відповідне рішення – звільнив помічника вихователя».

За словами Буйневич, департамент планує обговорити інцидент на спеціальній нараді з керівниками всіх дошкільних установ Одеси.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали