Відео

В торговому центрі Запоріжжя мати знавісніло побила маленького сина (відео)

В торговому центрі Запоріжжя мати знавісніло побила маленького сина (відео)

У Запоріжжі аніматори відтягували розлючену матір від маленького сина, на якого та накинулася.

Інцидент стався 19 січня в ігровій кімнаті «Дитячого світу», що в ТЦ «Україна», пише видання IPnews.

У Мережі з’явилося відео з камери спостереження, на якому видно, як запоріжанка спочатку б’є дитину руками. А потім і взагалі вдарила хлопчика по спині чоботом на підборах, коли той намагався навкарачки відповзти від неї.

У ситуацію відразу втрутилися співробітники торгового центру. На місце викликали поліцію. За словами свідків, озвірілу матусю з труднощами вдалося втихомирити: вона брудно лаялася і просила поліцейських забрати дитину, бо син їй «уже набрид».

У прес-службі патрульної поліції IPnews підтвердили, що такий виклик був, проте ніяких заяв не подавалося, конфлікт вирішили на місці.

Пізніше з’ясувалося, що у запоріжанки, що потрапила на камеру, двійко синів: шести років (хлопчик, який відчув на собі чобіт матері) і двох років. Більше того, молода мати веде мікроблог у «Інстаграмі» про виховання дітей, де хвалиться успіхами синів і спільним проведенням часу.

22 січня учасниця події записала відео, яким поділилася в сторіз в «Інстаграмі», де звертається до подруг, обурених її поведінкою. Вона зізнається, що часами може «психанути», мовляв, хто з нас не кричав на дітей і не «давав по дупі»? 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему

Останні матеріали