Відео

У Рівному хлопець пробігся по даху патрульного авто і похвалився «крутістю» в Інтернеті (відео)

У Рівному хлопець пробігся по даху патрульного авто і похвалився «крутістю» в Інтернеті (відео)

В обласному центрі Рівненщини молодик пробігся по даху патрульного «Пріуса», виклавши відео в популярному серед рівнян пабліку Instagram. «Подвиг» фіксував на відео і сам «екстремал», і його друг, який фільмував, стоячи через дорогу.

І хоча в правоохоронних органах наразі вирішують, чи каратимуть вандала, юрист Ілля Волошин у коментарі UA: Рівне попередньо кваліфікував дії городянина як хуліганство.

«Думаю, що такі дії правоохоронці кваліфікують як хуліганство, навіть не «дрібне хуліганство», а саме «хуліганство». За це передбачено штраф до 17 тисяч гривень, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі від 2 до 5 років, у залежності від того, чи мала раніше людина проблеми із законом і наскільки серйозний збиток заподіяла своїм вчинком», – зазначив юрист.

Також, за його словами, якщо в ході розслідування буде встановлено ще й факт пошкодження майна в результаті хуліганських дій, то додатково особу можуть притягнути до відповідальності ще й за статтею про умисне знищення або пошкодження майна.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне
В тему