Відео

Безплатне видовище: у Чернівцях на очах у людей побилися шофер маршрутки і пасажир (відео)

Безплатне видовище: у Чернівцях на очах у людей побилися шофер маршрутки і пасажир (відео)

У столиці Буковини видовищний «махач» на зупинці громадського транспорту влаштували шофер маршрутного автобуса та пасажир громадського транспорту. За запеклим боєм чоловіків спостерігала купа роззяв.

Інцидент на одній із зупинок громадського транспорту в Чернівцях зняли на камеру телефона очевидці, повідомляє ТСН. На відео видно, як двоє чоловіків завдають одне одному ударів у дусі бойовиків про східні мистецтва, в ході «поєдинку» котрийсь із забіяк падає на заледенілий тротуар, та підводиться і сутичка продовжується.

У міськраді розказують деталі інциденту. Мовляв, коли автобус уже мав рушити, до транспортного засобу підбіг молодик і заходився гамселити кулаками по вже зачинених дверях маршрутки. Не припиняючи руху машини, шофер розчахнув стулки дверей і кілька разів зацідив молодому чоловіку по голові. Далі спинив автобус і вийшов назовні продовжувати розбірки з молодиком. А потім слідувало безкоштовне видовище, свідками якого стали люди, що очікували потрібного транспорту на автобусній зупинці.

Читайте також: 



 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему