Відео

Ну і ну: дружині Садового з'явився Ісус (ВІДЕО)

Ну і ну: дружині Садового з'явився Ісус (ВІДЕО)

Дружині кандидата в президенти Андрія Садового Катерині Кіт-Садовій прийшов маленький Ісус і сказав, що її чоловік повинен йти і перемагати.

Про це вона заявила на з’їзді партії «Самопоміч».

Немовля Ісус з’явився дружині мера Львова і сказав, що її чоловік повинен йти в президенти і перемогти.

«Щороку прихід маленького Ісуса, народження Бога, для мене було чимось іншим. Сьогодні він мені каже: «Знаєш, я тебе так сильно люблю, що я маленькою дитиною зійшов сюди. Я тебе настільки сильно поважаю і ціную, яка ти є. І це стосується кожного з вас. Я так сильно люблю, що свого сина віддав на смерть за тебе. Тому треба вперед йти і перемагати. І я вас закликаю не бути сумними, тому що радість, веселість і щастя – це ознака вільного світовідчуття і чистоти совісті. Ідіть і перемагайте», – сказала дружина Андрія Садового.

Партія «Самопоміч» висунула Андрія Садового кандидатом в президенти. Відповідне рішення на з’їзді політсили підтримали 515 делегатів. Про бажання балотуватися в президенти львівський мер заявив ще восени. Він обіцяв під час виборчої кампанії агітувати за розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічну модернізацію країни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему