Відео

Подвійне вбивство в Харкові: на орендованій квартирі знайшли мертвими двох студенток (відео)

Подвійне вбивство в Харкові: на орендованій квартирі знайшли мертвими двох студенток (відео)

За підозрою в убивстві двох іноземок розшукується турок-бодибілдер. Після святкування Нового року в компанії «качка» двох дівчат знайшли мертвими.

Харків сколихнуло подвійне убивство іноземних студенток. Стався злочин у районі обласного центру Салтівка. За даними ГУ НП України в Харківській області, у найманій квартирі на вул. Валентинівській виявили трупи двох зниклих студенток, громадянок Туреччини, зі слідами насильницької смерті.

Про зникнення подруг уранці четверга, 3 січня, повідомив у поліцію 19-літній хлопець, який навчався разом із ними на другому курсі в університеті. За його словами, дівчата не відповідали на дзвінки із 31 грудня.  Загиблим було 20 та 22 роки, обидві приїхали навчатися до України із Туреччини.

За фактом подвійного умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. Тривають слідчі та розшукові дії зі встановлення обставин події, свідків та очевидців, а також розшуку особи, яка причетна до скоєння злочину. На відеокадрах, опублікованих поліцією регіону, видно, що на вхідних дверях до квартири, де було убито студенток, залишилися сліди зламу, проведеного правоохоронцями. Біля порогу – плями крові.

Тим часом у соцмережі, а саме в пабліку «Салтівка», з’явилася інформація про можливого вбивцю дівчат, однак у правоохоронних органах її наразі не підтвердили. Автор допису у групі стверджує, що поліція за підозрою в розправі над двома молодими туркенями розшукує деякого Альмадані Айделя Тасіра, за походженням також турка. Також прикріплені фото паспорта останнього і знімки зі соцмереж, на яких зображено «розкачаного» молодика неслов’янської зовнішності під час виконання ним вправ у спортивному залі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, кримінал
В тему