Відео

Деталі масового вбивства у Вінниці: забив молотком матір, жінку і дітей, щоб вільно жити з коханкою (відео)

Деталі масового вбивства у Вінниці: забив молотком матір, жінку і дітей, щоб вільно жити з коханкою (відео)

На Вінничччині суд на два місяці заарештував підозрюваного у вбивстві цілої своєї родини – матері, дружини і двох дітей. Слідчі стверджують: у передноворічний вечір у власній квартирі у Вінниці підозрюваний жорстоко розправився із власною матір’ю, колишньою дружиною і їхніми спільними малолітніми дітьми. Знаряддям жорстокого групового вбивства став молоток. А мотивом – бажання жити з іншою жінкою.

Відповідно до попередньої версії, підозрюваний у масовому вбивстві зраджував дружині з іншою, через що торік їхня сім’я розпалася і між колишнім подружжям не припинялися конфлікти. На бік зрадженої жінки стала і мати вбивці: між невісткою і свекрухою були теплі відносини. Убивство найрідніших, стверджують прокурори, вінничанин готував заздалегідь.

«Через якийсь час Малець А. В. вирішив вчинити вмисне вбивство Малець Н. В., Малець Д. А., Малець С. А. і Малець В. А.з метою усунення перешкод у їх спільному проживанні з іншою жінкою»,  – зачитує матеріали справи сторона обвинувачення.

У судовій залі, сидячи в «скляному кубі», на запитання, чи визнає свою провину в убивстві, каже, що нічого не пам’ятає.

Зрештою суддя оголошує рішення: застосувати захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з моменту затримання і призначає душогубу психологічну експертизу. За масове вбивство тому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо,за кілька годин до настання Нового року у Вінниці жорстоко розправився із власною родиною 30-літній айтішник Анатолій Малець. За даними слідства, чоловік мав сім’ю на стороні, що могло послужити мотивом убивства ним рідної матері, екс-дружини, восьмирічного сина та трирічної доньки. Тіла двох жінок і хлопчика із множинними черепно-мозковими травмами знайшли у їхній чотирикімнатній двоярусній квартирі в одному з багатоквартирних будинків Вінниці (глава сім’ї працював у сфері ІТ, тож родина не бідувала). На момент прибуття поліції та медиків, яких викликав сам господар, його маленька донечка ще дихала, та в лікарні дитина від отриманих ушкоджень голови померла. У момент затримання імовірний убивця був тверезий та при здоровому глузді.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, кримінал
В тему

Останні матеріали