Відео

На Миколаївщині в ДТП загинуло троє дітей (відео)

На Миколаївщині в ДТП загинуло троє дітей (відео)

На Миколаївщині, на трасі «Миколаїв – Дніпропетровськ» автомобілі «Опель» і «Мазда» спровокували страшну ДТП. В результаті аварії восьмеро людей не вижило. Серед них троє дітей.

За повідомленням  прес-служби поліції Миколаївської області, у салоні Mazda їхало подружжя з Казанки. Чоловік загинув на місці, а жінка із чисельними травмами була доправлена до лікарні.

«За попередньою інформацією, у легковику Opel пересувалась родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доставили до лікарні. Усі інші пасажири авто загинули», – йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження – "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

За повідомленням місцевого ЗМІ, "Опель" їхав по трасі, з боку райцентру Казанки в напрямку міста Новий Буг. Водій іномарки не впорався з керуванням, автомобіль різко змінив траєкторію руху, виїхав на зустрічну смугу і врізався в "Мазду", що їхала в зустрічному напрямку.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали