Відео

Президентські вибори-2019: шоумен Зеленський та юрист Ратуш (відео)

Президентські вибори-2019: шоумен Зеленський та юрист Ратуш (відео)

Більшість українців святкують прихід Нового-2019 року з шампанським та феєрверками, а хтось не полишає надії стати сьомим президентом України.  

Так, про своє бажання балотуватися заявив правозахисних з Броварів Володимир Ратуш.  За його словами, з великими партіями не пов'язаний. Звідки 2,5 млн на заставу – не відповів, сказав лише, що з брудними грошима не пов'язаний.

«Я юрист та економіст, не краду, заробив чесним шляхом. До цього був у партії «Народно-трудовий союз українців». Президенство – це мета кожного здорового українця, але життєві обставини не кожному дозволяють», – заявив Володимир Ратуш.

вибори президента 2019 ратуш

А за кілька хвилин до Нового року на телеканалі «1+1» замість виступу Президента України Петра Порошенка зі святковими вітаннями виступив лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський. Зауважимо, що свою промову шоумен розпочав російською, однак найважливішу частину виголосив українською мовою.

«Добрий вечір, друзі. Незабаром ми зустрінемо Новий рік і продовжимо «Вечірній квартал». А поки у мене є невелика перерва, я вирішив з Вами поговорити відверто, як Володимир Зеленський», – почав свою промову шоумен.

Зауважимо, що одразу після цих слів він перейшов на українську мову.

«Зараз в Україні – така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи. Перший шлях – жити, як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях – зібрати свої речі та поїхати в іншу країну, аби заробляти там гроші та надсилати їх своїм близьким і ріднім… і це теж нормально. Але є іще третій шлях – спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його», – наголосив лідер «Кварталу 95».

Далі він укотре підкреслив, що його усі запитають щодо участі у виборах президента – "ідеш, чи не ідеш?"

«Знаєте, на відміну від наших великих політиків, я не хотів Вам марно обіцяти. І зараз, за кілька хвилин до Нового року я Вам дещо пообіцяю та одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю Вам піти у Президенти України, і одразу виконую. Я іду у Президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу!»– заявив Володимир Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему