Відео

Готує платформу: Зеленський заявив, що партія «Слуга народу» йде в політику (відео)

Готує платформу: Зеленський заявив, що партія «Слуга народу» йде в політику (відео)

Головний кварталівець підтвердив зв’язок із партією «Слуга народу», що була офіційно зареєстрована в 2017 році та однойменна з комедійним серіалом, головну роль в якому виконує саме Зеленський. Також комік, якого у зв’язку із чутками про участь у виборах усе частіше називають у ЗМІ поважно «сатириком», заявив про участь згаданої вище політсили у парламентських перегонах. Проте озвучити імена інших членів політичної організації відмовився.

Про те, що партія «Слуга народу» йде в політику, відомий комік і актор Володимир Зеленський розповів у коментарі журналісту миколаївського видання «НикВести».

«Партія «Слуга народу» йде (у політику). А Володимир Зеленський – це партія «Слуга народу», – відповів Зеленський на запитання кореспондента, чи має намір із сатириків податися в політики.

Причому шоумен підкреслив, що наразі не готовий назвати інших членів партії. Коли журналіст поставив уточнювальне запитання, чи висуватиметься Зеленський у президенти, той сказав: «А це вже інше питання». І вказав на свою схожість у цьому плані із вокалістом «Океану Ельзи» Святославом Вакарчуком: «Тут ми з ним (Вакарчуком. – Ред.) схожі, тримаємо інтригу», – зазначив гуморист.

Нагадаємо, в розмові із власником «Бульвару Гордона»  Дмитром Гордоном лідер «Студії Квартал 95» заявив, що серйозно розмірковує над тим, аби висунути власну кандидатуру на президентські вибори-2019.

Також він уточнив, що підшукує персоналії для партійного списку своєї політсили. «Ми підбираємо людей, будемо їхати країною... Ну прийдемо до цього – восени вибори», – зазначив Володимир Зеленський.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Політика
В тему

Останні матеріали