Відео

Полтавщину засипало снігом: скасували міжміські та міжобласні рейси (відео)

Полтавщину засипало снігом: скасували міжміські та міжобласні рейси (відео)

Напередодні Український гірдометцентр попереджав, що в більшості областей 25 грудня випаде сніг, а на півдні і сході країни – з дощем. Також прогнозували хуртовини і серйозну ожеледицю на дорогах. Вітер північно-західний, у східній частині країни південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в Приазов’ї місцями 25-28 м/с.

Найбільше в наслідок негоди постраждала Полтавська область.

Так, 25 грудня, Полтаву та область замітає сніг, пише «kolo.news».

Справжня хуртовина, яка почалася ще вночі, не припиняється й досі. Через складні погодні умови у АС-1 (автовокзал) скасували більшу частину міжміських та міжобласних рейсів.

Як повідомила оператор Катерина з відділу бронювання квитків АС-1, відмінили зранку рейси в напрямку Кременчука, Гадяча, Чернігова, Ромен, Лохвиці та інших міст Полтавської й сусідніх областей. Наразі більшість автобусних рейсів з автовокзалу відмінено через не чищені шляхи. Їх знову відновлять після того, як почистять дороги.

У Кременчуці також повідомили про скасування рейсів на Київ, Кіровоград та приміських маршрутів.

Разом з тим, за інформацією Головного управління ГСЧС в Полтавській області, з півночі підрозділи рятувальників витягли зі снігових заметів 31 автомобіль, в тому числі 4 автомобілі швидкої допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вихідний, через погодні умови, Україна залишилася без струму

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему