Відео

Влад Топалов, Регіна Тодоренко та їхній син знялися у зворушливому кліпі (відео)

Влад Топалов, Регіна Тодоренко та їхній син знялися у зворушливому кліпі (відео)

Влад Топалов і Регіна Тодоренко одна з небагатьох пар російського шоу-бізнесу, яка вміє тримати інтригу.

Так, лише в кінці вересня Регіна зізналася привселюдно, що незабаром вперше стане мамою. А у жовтні Влад і Тодоренко таємно розписалися, однак розповіли про цю подію закохані лише через місяць. А кілька тижнів тому у пари народився син.

Протягом майже трьох тижнів ні Влад, ні Регіна не ділилися подробицями про малюка. І лише напередодні співак представив публіці новий кліп, в якому фігурують дві головні людини у його житті: кохана дружина і маленький син.

У ролику Топалов показав найяскравіші моменти з життя з телеведучою: позитивний тест на вагітність, який перевернув життя артиста, чекання малюка, кадри з ультразвукового дослідження, а також реєстрацію шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глюк’оZа, через нещасне кохання, вистрибнула з вікна (відео)

Влад Топалов, Регіна Тодоренко

Кульмінацією відео стали епізоди, в яких щасливі молоді батьки ходять з коляскою, в якій лежить найголовніша людина в їхньому житті. Крім цього, в кадрі з’явилися ніжки сина Топалова і Тодоренко.

«Друзі, дорогі наші, ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашої найпрекраснішої події в світі, – поділилася телеведуча в соціальній мережі. – Більшість з вас звикли, що всі артисти відразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому і дуже трепетно ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про свою любов. Впевнена, багато, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно. 5 грудня відбулося велике чудо – в наше життя прийшла нова людина. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню. Дякую тобі, коханий! Як тільки я її почула, одразу ж взялася за створення кліпу! Щоб багато не говорити, нехай за нас скаже наша пісня і маленька, але вже така грандіозна історія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Шнуров заспівав новорічну пісеньку, в якій себе впізнає кожний (відео) 

Влад Топалов, Регіна Тодоренко

Нагадаємо, пологи Регіни пройшли у Москві. Тодоренко не стала робити з виписки грандіозної події – на ній були присутні лише новоспечений батько і його сестра. Через пару тижнів після появи на світ спадкоємця телеведуча вийшла на роботу. Зараз вона продовжує працювати над власним шоу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему