Відео

Глюк’оZа, через нещасне кохання, вистрибнула з вікна (відео)

Глюк’оZа, через нещасне кохання, вистрибнула з вікна (відео)

Через нещасне кохання, популярна російська поп-виконавиця Глюк’оZа стрибнула з четвертого поверху. Саме таким був сюжет її нового кліпу на пісню «Феншуй». Ролик презентували 18 грудня.

 «Фен-шуй» – пісня-настрій. Вона є продовженням моєї попередньої композиції «Жу-жу», яку ми зробили спільно з групою «Ленінград». Пісня була дуже зухвала, конкретна, але, зізнаюся чесно, настрій мій з тих пір не змінилося, і я вирішила продовжити тему», – каже Наталія Чистякова-Іонова (справжнє ім’я Глюк’оZи)

Перед тим, як виконати цей трюк, Глюк’оZа готувалася два тижні, пройшовши курс тренувань. Її старання не пройшли дарма, хоча режисер кліпу Таня Муінне розповіла, що зйомки пройшли непросто:

«Найважче дався Наташі і всій знімальній групі цей стрибок. Вірніше, навіть не сам стрибок, а те, в яких умовах він знімався. Все відбувалося о п’ятій ранку, було темно, дуже холодно, ми всі втомилися вже на той час, та ще й сніг пішов».

Проте, Глюк’оZа зробила все на високому рівні. До того ж, робота над кліпом була ретельно організована.

«Ми все організували так, щоб не було ніякої загрози безпеки артистки. Вона вправно працювала зі страхувальним підвісом, і зрозуміла головне правило: треба не боятися, і тоді все вийде», – підсумував фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустіть мене: «немалобюджетному» співаку заборонили в’їзд в Україну (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему