Відео

У Харкові п’яний стріляв з автомата (відео)

У Харкові п’яний стріляв з автомата (відео)

За повідомленням прес-служби Національної поліції Харкова, у Московському районі міста поліцейські провели затримання 46-річного п’яного чоловіка, який після сварки з родичами влаштував стрілянину з автомата.  Так, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Зазначається, що отримавши повідомлення про постріли на вулиці Волховській, на місце події терміново вирушили керівники обласного ГУНП, Московського відділу поліції, працівники слідчо-оперативної групи та спецпідрозділ "КОРД". Правоохоронці прийняли рішення про введення в дію спеціального поліцейського плану "Грім".

Під час проведення операції бійці спецпідрозділу "КОРД" намагалися врегулювати ситуацію шляхом переговорів. Однак на законні вимоги правоохоронців припинити стрілянину чоловік не відреагував, а навпаки, зробив постріл у повітря. Спецпризначенці провели необхідні заходи та затримали зловмисника.

«Попередньо встановлено, що 46-річний чоловік, знаходячись під впливом алкоголю, посварився із родичами, вибіг на подвір’я свого приватного домоволодіння та почав стріляти у повітря з автоматичної зброї», – йдеться у повідомленні.

Наразі порушника доправлено до Московського відділу поліції для з’ясування усіх обставин події. За хуліганство чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему