Відео

В результаті ДТП загинула відома співачка (відео)

В результаті ДТП загинула відома співачка (відео)

Відома поп-співачка Анка Поп загинула в результаті ДТП. Трагедія сталася в Румунії.

Не впоравшись з керуванням артистка на автомобілі з’їхала в річку Дунай. Її знайшли дайвери після того, як сестра співачки заявила в поліцію про зникнення родички. Зараз правоохоронні органи ведуть розслідування обставин її смерті. Припускають, що стався нещасний випадок. Артистці було 34 роки, передає «Газета.ру».

За роковими обставинами артистка загину в тій річці, яка колись врятувала її родину від злиднів. У 1987 році, коли їй було три роки, її сім’я втекла з країни з комуністичним режимом на надувному плоті, який вони спустили в Дунай. «Моя мама не вміла плавати, і мої батьки ризикнули всім, коли зважилися бігти посеред ночі по замерзає річці. Нас могли застрелити в будь-який момент. На щастя, цього не сталося», – писала вона в Facebook. Сімейство благополучно досягло Югославії, звідки через кілька місяців перебрався до Канади, назвавшись політичними біженцями. Батьки Анки пізніше повернулися на батьківщину до Румунії, а дівчина, яка почала музичну кар’єру, залишилася жити з бабусею і дідусем в Ванкувері.

У 2017-му вона випустила дебютний альбом під назвою «Anca Pop». Крім цього, артистка співпрацювала з музикантом Гораном Бреговичем, взявши участь у записі його альбому «Champagne for Gypsies».

У 2018 році співачка зізналася в бісексуальності.

Її відео до пісні «Free Love» стало хітом Інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завелися: Леся Нікітюк та Сергій Притула зацілували один одного

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему