Відео

В Одесі два Діди Морози побилися за злачне місце (відео)

В Одесі два Діди Морози побилися за злачне місце (відео)

В Перлині біля моря два задерикуваті діди морози потягали одне одного за бороди у битві за місце під ялинкою. Пише видання «Думская».

Сутичка двох чоловіків, вбраних як чарівні дідусі, сталася на вулиці Дерибасівській в Одесі. «Махач» казкових персонажів зняли на камери смартфонів перехожі. В процесі один із учасників бійки навіть скинув костюма, щоб зручніше було завдавати ударів супротивнику. Як пишуть свідки в соцмережах, конфлікт між Дідусями Морозами спалахнув через конкуренцію: не поділили вигідне місце, де обоє «сезонних працівників» планували заробити грошей на дитячій вірі в казку. 

За словами очевидців, Дід Мороз на ім’я Тимур саме фотографувався біля святково вбраної ялинки з маленькою дівчинкою, коли до нього підбіг Мороз на ім’я Мустафа й у вкрай не ввічливій формі порекомендував «вали з мого місця».

Після сутички на очах у численних роззяв один із учасників незвичного «спарингу» поскаржився до місцевого департаменту муніципальної безпеки на колегу-неадеквата. А також на супутницю останнього Снігуроньку.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали