Відео

У Києві невідомі намагалися викрасти дівчину: троє людей госпіталізовані (відео)

У Києві невідомі намагалися викрасти дівчину: троє людей госпіталізовані (відео)

У ніч на 10 грудня (близько 1:40), у столиці на перехресті вулиць Виборзька і Академіка Янгеля відбулася стрілянина. В результаті інциденту постраждали три людини.

Про це повідомляє «Інформатор».

Учасниками конфлікту стали студенти Київського Політехнічного інституту, які проживають в гуртожитках навчального закладу. Вони посварилися з невідомими. В результаті вияснення стосунків переросло в бійку зі стріляниною та використанням перцевого балончика. За словами учасників конфлікту, що саме стало причиною НС вони не знають.

На асфальті залишилися множинні сліди крові, розкидані гільзи і магазин від пістолета. Поліцейські, які працювали на місці події, розповіли, що за попередньою інформацією, стрілянина велася холостими патронами. В результаті конфлікту двоє хлопців отримали серйозні розсічення, а дівчину обприскали перцем. Потерпілі були госпіталізовані в лікарню. Друга сторона конфлікту зникла в невідомому напрямку, марка і номер машини встановлюються.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

За непідтвердженою інформацією, друга сторона конфлікту намагалася посадити одну з дівчат в машину, але за неї заступилися друзі, почалася бійка. Після скоєного, невідомі втекли на автомобілі, проте ніхто не запам’ятав марку та номерні знаки авто.

Подробиці події встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зі стріляниною затримали групу озброєних грабіжників (фото, відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему