Відео

Новорічний фільм 9 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Новорічний фільм 9 грудня 2018: що подивитися на вечір (відео)

Такі вечори, як сьогодні, 9 грудня, варто любити за їх легкість і душевність. Коли ти ні про що не думаєш. Сидиш, загорнувшись в ковдру, з чашкою чаю або какао. Тобі нікуди квапитися й спішити, немає важливих справ. Ніхто не заважає, не обтяжує турботами і проблемами. На вулиці сніг, дощ або сильний вітер, а тобі байдуже. Адже ти сидиш в теплі і затишку, дивишся новорічний фільм.

Такий, як «Подорож до Різдвяної зірки» (2012), сімейний, пригоди, фентезі

«Подорож до Різдвяної зірки»

Маленька, але дуже хоробра дівчинка Соня практично все життя прожила під замком у лиходіїв, але втекла від них і відправилася в небезпечну подорож, щоб знайти Різдвяну зірку, звільнити королівство від закляття і повернути давно зниклу принцесу. Соня вирішила віддати зірці своє серце, щоб вона світила яскраво, адже зірка зникла десять років тому, і ніхто не зміг її знайти.

На допомогу хоробрій дівчинці прийде величезний білий ведмідь, на якому Соня їздить верхи. А ще у цьому чарівному королівстві є  сім'я маленьких буркотливих гномів і незграбний злий лорд. Підступні вороги всіма силами намагаються перешкодити Соні. І тоді в покритих снігом норвезьких горах починається справжня чарівна пригода ...

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему