Відео

Олег Барна назвав свого опонента «імпотентом» і влаштував бійку в прямому ефірі (відео)

Олег Барна назвав свого опонента «імпотентом» і влаштував бійку в прямому ефірі (відео)

Скандальний народний депутат від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Олег Барна, якого нещодавно «попалили» на «кнопкодавстві», побився з народним обранцем від ВО «Свобода» Юрієм Левченком.

Сутичка сталася у прямому ефірі на телеканалі «Рада» під час годинної, підсумкової програми «Proпарламент». Обранці говорили про АТО та сперечалися про свою діяльність. Спровокувало бійку те, що Барна і Левченко під час дискусії почали ображати один одного. Так, депутат від «БПП» назвав свого опонента «імпотентом» політичної сили під назвою «Свобода», «яка може тільки базікати, прикриваючись гаслами, а нічого не робити».

Левченко відповів на такі звинувачення згадкою про аварію, у якій Барна зіткнувся із трамваєм.

«Тут людина показала, власне кажучи, свій рівень. Людина, яка п’яною врізається у трамвай в Києві, яка провалюється у трамвай...», – сказав Левченко.

Говорячи про це, Левченкомав натякав на ДТП за участю Барни, яка відбулася у червні 2017 року. Тоді автомобіль народного обранця врізався у трамвай, від чого той зійшов з рейок. Очевидці повідомляють, що автомобіль Skoda Superb на величезній швидкості влетів у трамвай. Щоб уникнути загоряння, люди облили авто з вогнегасника.

Після в’їдливого коментаря свободівця до нього підбіг Барна і зіштовхнув зі стільця на підлогу. Зав’язалася коротка бійка, після чого Барни зник.

За словами співробітників телеканалу, під час бійки було пошкоджено телевізійне обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову «відкосив»: Віктор Янукович полікує кісточки в Ізраїлі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кнопкодав Барна - журналістові: «Ти що, нетрадиційної орієнтації? Нах..й пішов!» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему