Відео

Перепрацювала: омбудсмен Людмила Денісова знепритомніла в прямому ефірі (відео)

Перепрацювала: омбудсмен Людмила Денісова знепритомніла в прямому ефірі (відео)

3 грудня в ефірі програми «Свободи слова», яка транслюється на телеканалі ICTV, 58-річна Людмила Леонтіївна Денісова, – український політик, народний депутат України, а з 15 березня 2018 року ще й Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, – втратила свідомість.

Жінці стало погано підчас виступу президента України Петра Порошенка. Можновладець саме розповідав про причини захоплення українських кораблів Росією поблизу Керченської протоки.

Коли Денісовій стало зле, до неї підбігли учасники шоу, в тому числі і Порошенко. Після цього її вивели за куліси. Тоді президент зазначив, що омбудсмен працює по 20 годин на добу заради звільнення полонених українських моряків.

«Вона мобілізує міжнародну підтримку, мобілізує уповноваженого з прав людини Російської Федерації, робить координацію адвокатів, привертає адвокатів зі складу кримських татар. Це дуже нелегкий хрест», – сказав Порошенко і попросив зал підтримати її оплесками.

Через кілька хвилин Людмила Денісова повернулася в студію, вибачилась перед аудиторією і сказала, що з нею все в порядку.

Тим часом публіка пише, що своєю втратою свідомості омбудсмен просто відгородила себе від нудної промови Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко віддав наказ «перекинути» війська у райони, звідки може вдарити РФ (відео) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему