Відео

Порошенко віддав наказ «перекинути» війська у райони, звідки може вдарити РФ (відео)

Порошенко віддав наказ «перекинути» війська у райони, звідки може вдарити РФ (відео)

Порошенко оголосив передислокацію військових на кордон з Росією та в інші «вразливі ділянки», де можливий прорив ворога. 

«Указ був, підтриманий і затверджений законом, який проголосувала Верховна Рада України. Відповідно до заходів воєнного стану, мною було прийнято рішення скоротити період бойового злагодження, забезпечити, але без будь-якої шкоди для якості, забезпечити своєчасну передислокацію військ на місця можливого удару з боку країни-агресора. Мова йде не лише про ділянки україно-російського кордону, а й захист портів, захист узбережжя Азовського і Чорного морів. Забезпечення кроків із протиповітряного захисту».

За словами Головнокомандувача, те, що він побачив сьогодні під час цих навчань, його задовольнило. «Відмічається висока дисципліна, висока майстерність, високий бойовий вишкіл нової української армії. Це те, чого ми досягли за останніх чотири з половиною роки, і та, як ви готові зустрічати ворога», – зазначив президент.

Далі президент подякував військовослужбовцям за те, що в складну хвилину вони стоять на захисті суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему