Відео

Український чемпіон-напівтяж Гвоздик шокований тим, що відправив суперника в кому (відео)

Український чемпіон-напівтяж Гвоздик шокований тим, що відправив суперника в кому (відео)

Новоспечений чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі харків’янин Олександр Гвоздик шокований тим, що відправлений ним у нокаут суперник впав у кому. Пише видання Факти.юа. Дізнавшись про стан здоров’я свого останнього опонента по рингу, якому завдав небезпечного удару в голову, Адоніса Стівенсона, Гвоздик висловився:

«Це насправді жахливо. Я сподіваюся, що він скоро піде на поправку. Не знаю, що в нього сталося, адже бачив Адоніса через 20 хвилин після бою, і він виглядав достатньо нормально, попри те, що сидів на ношах, – сказав Гвоздик в інтерв’ю YouTube-каналу «Великий куш». – Якщо у нього дійсно проблеми, то дай Бог, щоби він швидше видужував і все у нього було добре», – додав український спортсмен.

Про стан колишнього чемпіона світу в напівважкій категорії Івон Мішель розповів про незначне покращення стану свого клієнта. «Стан Адоніса перейшов від критичного до стабільного, що є відносно хорошою новиною. Він перебуває у контрольованій штучній комі, щоби полегшити видужування», – написав Мішель у своєму «Твіттері».

Тим часом цивільна дружина 41-річного канадця Адоніса Стівенсона, чий пояс світового чемпіона-напівтяжа перейшов нашому співвітчизнику, просить молитися за чоловіка і їхню родину. Сімона Год вірить, що «Адоніс боротиметься заради нашої доньки».

«Я не хочу багато коментувати. Я в шпиталі, намагаюся бути біля нього, підтримувати його. Він – чемпіон, боєць, він переможе. Зараз ми надіємося на краще. Я вірю, що все буде добре. Навколо нас хороші люди, в нас є підтримка. Намагаємося бути сильними, ради нашої дочки. Адоніс любить її дуже сильно. Він боротиметься заради неї. Просимовсіх поважати наше приватне життя. Моліться за нас», – попросила жінка.

Нагадаємо, одразу після бою з Гвоздиком  канадця доставили в одну із лікарень Квебека, а пізніше було повідомлено, що його стан різко погіршився.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, спорт
В тему