Відео

Киргизстанка заспівала хіт групи KAZKA та зняла крутий кліп (відео)

Киргизстанка заспівала хіт групи KAZKA та зняла крутий кліп (відео)

Трек українського гурту KAZKA залили у Мережу ще у травні 2018 року. Відтоді пісня не припиняє вражати слухачів з різних куточків світу.

Так, у соцмережах з’явилося безліч каверів на пісню «Плакала». Переспівують її і ті, для кого українська мова не є рідною. До прикладу, у соцмережі Instagram можна знайти понад 2,5 тисячі роликів з тематичним тегом – більшість з них записані користувачами сусідніх країн, а у деяких виконавців кавер-версій надзвичайно помітний акцент.

27 листопада у YouTube вилили новий кавер на пісню «Плакала». Цього разу порадувала публіку своїм голосом киргизстанська співачка Мелані Сарієва.

Окрім каверу артистка представила публіці свою версію кліпу, яка хоч і менш філософська, але більш зрозуміла глядачу.

За сюжетом азіатського кліпу дівчина закохалася у хлопця, який згодом розбив їй серце. Тепер ж все нагадує їй про щасливе минуле. До слова кліп, як і в українській версії закінчується щасливо.

Відеокліп вона опублікувала на особистому YouTube-каналі. Загалом його переглянули вже понад 15 тисяч осіб. Цікаво, що якщо приємним голосом дівчина слухачів не здивувала, то відео аудиторії сподобалося.

Робота в цілому отримала позитивні відгуки, а глядачі зазначили, що акцент відчутний лише в окремих словах, хоча користувачі відзначили, що оригінал за звучанням і по тексту виглядає краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під вагою Ані Лорак гнуться машини та тріщать стіни (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ
В тему

Останні матеріали