Відео

Під вагою Ані Лорак гнуться машини та тріщать стіни (відео)

Під вагою Ані Лорак гнуться машини та тріщать стіни (відео)

29 листопада скандальна українська співачка Ані Лорак презентувала новий кліп на свіженьку композицію «Сон». Вперше фанати почули пісню ще 18 жовтня.

«Для мене ця композиція – якийсь експеримент, адже ми вперше співпрацюємо з новою командою. Я довго працювала в студії, але це було того варте, щоб зараз ви почули "Сон" саме в такій подачі», – зазначила Ані Лорак.

Тоді слухачі зазначили, що подача цієї пісні мало чим відрізняється від попередніх композицій співачки і абсолютно відповідає її стилю.

А розкритикувавши її новий хіт, тепер аудиторія взялася за кліп. Зокрема, глядачі пишуть що відео-робота вийшла банальною та зовсім не цікавою.

Кліп розпочинається з того, що Лорак зависає у повітрі як супергерой, а тоді зістрибує на авто припарковане на даху багатоповерхівки, чим трощить його. Після цього співачка притискається до стін і ті, під її вагою, беруться тріщинами. Далі вона лише співає – то біля стіни, то на даху розтрощеної машини.

«Невже так поправилася, що під її вагою гнуться машини та тріщать стіни», – коментують відео користувачі.

«Не знаю, чого чекали люди від цього кліпу, але по суті, сюди вклали дуже багато образів і ідей. Тут швидше кліп на інтуїтивне сприйняття, а ви чекали сопливий ролик з красивим мужиком», – зазначають ті, кому робота прийшлася до смаку.

Та задається кліп публіці сподобався, адже лише за добу він наблизився до позначки у півмільйона переглядів та опинився на вкладці популярності у YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський збожеволів: артист покидає сцену і йде в продавці квітів 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему