Відео

Спонтанний спаринг двох «бляховодів» у Києві розважив користувачів (відео)

Спонтанний спаринг двох «бляховодів» у Києві розважив користувачів (відео)

У Києві бійка в карщих традиціях «дворових пацанських розбірок» зав’язалася між двома так званими євробляхарями. Водії двох легковиків на литовських номерах влаштували спонтанний спаринг просто на проїжджій частині. За боксерським поєдинком двох «бляховодів» спостерігали й інші учасники руху, знімаючи неординарну подію на мобільні телефони. Згодом відео було опубліковане в пабліку «Київ Оперативний», популярному серед жителів столиці. 

Стався інцидент ввечері 20 листопада. За словами свідків, ініціатором сутички став «ображений» водій іномарки «БМВ»: він перешикувався у сусідню смугу, об’їжджаючи потік машин, а далі зробив спробу повернутися у свій ряд, та його не пустили. Із «Ауді» до вух керманича «бехи» долетіла лайлива образа стосовно його водійських умінь. Далі події розгорталися звичним тором.

«BMW X5 їхав по зустрічній за машиною швидкої допомоги, після цього вирішив перебудуватися в смугу руху. Природно, його не хотіли впускати і пояснили міцним словом, як і куди треба їхати. Далі все по знайомій схемі: «боєць» підрізає, вилітає – і понеслась...» – йдеться в коментарі до відеозапису.

Автори допису додали деталь: і на BMW, і на Audi були почеплені литовські реєстраційні знаки.

Також очевидці розповідають, що у «БМВ» на пасажирському сидінні сиділа дівчина при надії, їй згодом надавали медичну допомогу. Також меддопомоги потребував власник «Ауді», який унаслідок «махачу» заробив струс мозку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему