Відео

Недівчачі розбірки: в Запоріжжі "петеушниця" по-звірячому побила меншу дівчинку (відео)

Недівчачі розбірки: в Запоріжжі

В Запоріжжі учениця одного із місцевих училищ з особливою жорстокістю побила на курс молодшу вихованку цього ж навчального закладу. І виклала відео в Інтернет. Пише видання «ВГороде.юа. Запорожье».

Відео побиття дівчинки-підлітка нападниця, очевидно, для демонстрації власної "крутості", "залила" на свою сторінку в соцмережі, та невдовзі стерла. Відомо, що обидві дівчини, і зловмисниця, і постраждала, навчаються в ПТУ № 31. 

На цих кадрах видно, як ошаліла "петеушниця" на очах у інших підлітків шарпає і гамселить свою жертву, зокрема нагинає і зігнутим коліном б’є в лице, тягає за волосся, а потім валить на землю і продовжує «покарання». Увесь цей час об’єкт її знущано безпорадно намагається захиститися, прикриваючи голову руками. 

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень поліція відкрила кримінальне провадження. Попередньо, кривдниця відлупцювала потерпілу через ревнощі: неповнолітні красуні не поділили хлопця. Зараз побита дівчинка не ходить на заняття, її "екзекутор" теж в училищі не з’являється: відсиджується вдома. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, кримінал
В тему