Відео

Ігор Коломойський: Порошенко програє, Тимошенко вийде в другий тур, а Вакарчук перемішає всю палітру (відео)

Ігор Коломойський: Порошенко програє, Тимошенко вийде в другий тур, а Вакарчук перемішає всю палітру (відео)

20 листопада на YouTube вилили інтерв’ю Соні Кошкіній з українським олігархом і політичним діячем єврейського походження; лідером групи Приват, активним фундатором опору російській збройній агресії проти України, – Ігорем Коломойським, – пише «tsn».

Бізнесмен розповів про те, кого вважає фаворитами на майбутніх президентських виборах, про бізнес, канал «1+1», життя в Ізраїлі та навіть про те, яким міцним напоям віддає перевагу.

Одним із запитань було його ставлення до потенційного президента України лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. У відповідь Коломойський заявив, що вона є фаворитом президентської гонки.

«Я вважаю її об'єктивно фаворитом президентської кампанії. Як на мене, на 99% вона пройде у другий тур, вона вже у другому турі», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Залишимо на майбутнє»: Зеленський прокоментував свою участь у президентській гонці (відео)

Проте бізнесмен додав, що це ще не перемога. Адже потрапляння в другий тур виборів половина успіху. Далі все залежить від того, хто буде суперником Тимошенко.

«Чи стане вона президентом? Запитання в тому, хто буде її візаві. Якщо візаві буде Вакарчук, Зеленський, Гриценко, за певних умов, то, природно, є запитання. Але швидше за все стане. Я тут би вже поставив 55% на 45%, що стане. А якщо вона буде проти Порошенка, Бойка, Рабіновича, Ляшка, то я ставлю три до одного – 75% (що стане – Ред.) на 25%», – додав Коломойський.

На його думку, змінити ситуацію може висунення у президенти музиканта Святослава Вакарчука.

«Є одне питання, яке може перемішати взагалі всю палітру – це Вакарчук. Якщо він піде, то розклад може бути іншим», – додав він.

Однак бізнесмен додав, що не знає, чи збирається музикант висувати свою кандидатуру.

Коли журналістка запитала коли він повернеться в Україну, відповідь була такою:

«Вже недовго залишилось. Скільки терпіти ще – п'ять місяців», – зазначив Коломойський.

На зауваження ведучої Соні Кошкіної, що можливо нинішній президент залишиться на другий термін, бізнесмен відповів категорично:

«Ні-ні-ні, такого бути не може. Ну як таке може бути. Якщо таке станеться, я скажу, що я взагалі ні в чому не розбираюсь, тоді я піду на пенсію остаточно», – сказав Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук оголосить про намір іти в президенти у Новорічну ніч

На уточнення ведучою, чи виключає Коломойський, що Петро Порошенко повторно стане президентом, її співбесідник відповів: «Відсотків на 99».

«Є тисяча та одна причина, чому так не має статись. Не хочу поливати його брудом, він президент, його обрав народ… Не хочу давати оцінок його людським якостям, крім одного – я вважаю, що в усій своїй політичній кар'єрі на посту президента, я б охарактеризував це правління двома словами – повна аморальність. Тобто будь-які події він намагається перетворити на плюси своєї політичної кар'єри. Це те, з чим я не можу світоглядно погодитись», – пояснив Коломойський, та зауважив, якщо Порошенко залишиться ще на п'ять років, то «треба буде змінювати стратегію».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему

Останні матеріали