Відео

«Куди по помитому!»: строга прибиральниця привчила росіян ходити в магазині в шкарпетках (відео)

«Куди по помитому!»: строга прибиральниця привчила росіян ходити в магазині в шкарпетках (відео)

Прибиральниця заставила покупців роззутися, щоб не бруднити підлогу в магазині.

Відвідувачі одного із російських магазинів не змогли протистояти суворій прибиральниці «радянського гарту»: жіночка зі шваброю примушує людей ходити «по помитому» виключно в шкарпетках. Пише ресурс «Фішки». Якщо приходиш по покупки перед самим закриттям закладу, а підлоги вже вимиті – будь готовий роззутися і продовжити шопінг босоніж.

Про дуже серйозну і авторитетну прибиральницю, яка працює в одному з рядових магазинів міста Нижній Новгород, розповіли місцеві мешканці. Жінка насадила у торговій точці власну диктатуру: в соцмережах користувачі жваво обговорюють відео, на якому видно, як майстер чистоти змушує покупців знімати взуття, щоб останні не човгали по торговому залу «по щойно помитій підлозі».

В Росії прибиральниця заставила покупців роззутися, щоб не бруднити підлогу в магазині

Найцікавіше, що клієнтів торгової точки такий підхід абсолютно не збентежив. На кадрах чітко видно, що люди дисципліновано залишають скинуті черевики та чоботи на килимку перед входом, а самі йдуть по потрібний товар.

Деякі юзери припустили, що така модель поведінки вже давно працює тут негласно: ти запізнився, але тебе все одно пустять у магазин, якщо не смітитимеш. Крім того, не можна скидати з рахунків і авторитет суворої прибиральниці.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему