Відео

«НП» на Полтавщині: підліток полетів у 150-метровий кар’єр (відео)

«НП» на Полтавщині: підліток полетів у 150-метровий кар’єр (відео)

У Кременчуку підліток 14 років дивом залишився живий, після того як скотився у провалля – впав у кар’єр зі 150-метрової висоти. Стався інцидент у суботу, 17 листопада. Інформує прес-служба УДСНС регіону. 

З друзями тинялися поблизу місця добування каменю на вулиці Профсоюзній, тоді хлопець надумав перелізти через паркан, яким огороджене гірниче підприємство «Кварц», та не втримався і зірвався вниз. Глибина кар’єра сягає понад 150 метрів, і хлопець неодмінно розбився би на смерть, якби під час падіння дивом не зачепився за виступ, пролетівши близько 50 метрів. Товариші юнака покликали на поміч.

Полтавщина

Щоб урятувати підлітка, полтавські ДСНСники розгорнули цілу спецоперацію: на місце була стягнута велика кількість рятувальників. Зусилля, крім надзвичайників, об’єднали також працівники підприємств і навіть бійці спецпідрозділу СБУ «Альфа». Спільними силами хлопчину таки витягли з безодні. Потерпілий був госпіталізований до тутешньої лікарні із важкою травмою голови. Медики оцінюють його стан як середньої важкості.

падіння

НП

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему