Відео

Активісти із фаєрами вимагають відставки Авакова, який «провалив реформу правоохоронних органів» (відео)

Активісти із фаєрами вимагають відставки Авакова, який «провалив реформу правоохоронних органів» (відео)

Більше сотні радикально налаштованих активістів окупували входи і виходи спецкомплексу, де наразі проживає міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Мета стихійної акції протесту – відставка Авакова.

Так, за повідомленням учасників мітингу, міністр внутрішніх справ винен у «провалі реформи правоохоронних органів», в результаті чого постраждало та померло багато відомих людей. Серед імен, що називають протестувальники, Павло Шеремета, Ірина Ноздровська, Катерина Гандзюк та інші.

«Нас вбивають, а Аваков на відпочинку фотографує лимони, лайкає повідомлення, що активісти погані. Нам намагаються нав’язати думку, що вбивати людей за їхню активну позицію – це нормально, натомість розкриттям злочинів ніхто не займається. Цей терор в результаті призведе до повного хаосу в країні», - впевнений одеський активіст Сергій Стерненко, який вже кілька разів потерпав від нападів.

Серед вимог учасників акції, членів «Автомайдану», ЦПК, громадської ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?», націоналістичної організації С14 та «Донбас»,  окрім відставки Авакова, звільнення з посади Юрія Луценка,  генерального українського прокурора.

Активісти принесли плакати «Аваков мусор», «Хто замовив активістів?», «Непокаране зло росте», «АвакOFF».

Вони скандують «Авакова у відставку» і «Хто замовив Катю Гандзюк».

На місці акції чергують правоохоронці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, кримінал
В тему