Відео

В Білорусі підлітка змусили вибачатися перед пам’ятником за ляпас (відео)

В Білорусі підлітка змусили вибачатися перед пам’ятником за ляпас (відео)

Міністерство внутрішніх справ Республіки Білорусь затримало «небезпечного злочинця», 16-річного підлітка. Зловмисник підійшов до пам’ятника «Мінський городовий» і зацідив йому лункого ляпаса. Природно, правоохоронці не стерпіли такого нахабства і стали на захист «колеги». Злочинець офіційно вибачився перед скривдженим пам’ятником. Тепер він більше не розпускатиме рук! Пише ресурс «Фішки».

Чотирнадцятого листопада на вулиці Міський Вал у Мінську 16-річний хлопець завдав удару рукою по обличчю скульптурній композиції «Мінський городовий». Злочинець сподівався, що це залишиться непоміченим, та ні! Поруч ніс службу інструктор зі спецпідготовки 12-ї патрульної роти з охорони об’єктів МВС в/ч 5448 Геннадій Кошелюк, який наздогнав порушника і склав на нього адмінпротокол за дрібне хуліганство, повідомляють на сайті МВС РБ.

«Я перевіряв несення служби військовослужбовцями у музеї МВС, коли побачив, як молодий чоловік, що проходив повз, ударив рукою по лицю «городового» і спробував сховатись. Я наздогнав хулігана», – розповідає інструктор.

Затриманим виявився 16-річний Арсеній, учень одного з ліцеїв столиці. Він на камеру вибачився перед пам’ятником, заявивши, що на нього щось найшло.

«Щиро шкодую про те, що зробив, проявив неповагу до історії міліції. Прошу вибачення за свої дії у всіх співробітників і у цього пам’ятника», – сказав Арсеній.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал
В тему

Останні матеріали