Відео

Макс Барських у образі Джокера представив новий кліп (відео)

Макс Барських у образі Джокера представив новий кліп (відео)

28-річний співак Макс Барських подарував шанувальникам новим кліп на романтичну композицію «Берега».

Сюжет пісні традиційно закручується навколо трагічного кохання. Хлопець співає про те, що в минулому вони були щасливі, однак тепер стоять на різних берегах.

У відео-роботі Макс у космічно-сріблястому луку та з платиновим волоссям витанцьовує дивні танці, які повинні відсилати нас до 80-х років минулого століття.

«Створюючи цю роботу, ми спостерігали за тим, що відбувається навколо: в музиці, моді і кіно. Сьогодні справжнім трендом стають 80-ті. Саме тому ми вибрали такий вектор для своєї прем'єри», – розповідає Барських.

У кліпі Макс Барських і режисер кліпу Алан Бадоєв відтворили роботу легендарної музичної програми «Top of the Pops», що виходила на телеканалі BBC. Головною локацією для зйомок кліпу обрали апаратно-студійний комплекс Національної телекомпанії України. Аби не заважати знімати кліп комплекс призупинив свою діяльність на добу.

Глядачі позитивно оцінили не лише саму композицію, а і кліп, називаючи пісню то «оргазмом для вух» то просто «шедевром». Ті кому відео не сподобалося зазначили, що Барських схожий чи то на Джокера з Бетмена, чи то на Драко Мелфоя з Гаррі Поттера.

Макс Барських Берега

За перші кілька годин кліп переглянули більше 100 тисяч користувачів на YouTube.

Паралельно артист представив лід-сингл п'ятого студійного альбому «Сім», новий кліп і лімітовану колекцію MAX BARSKIH X LITKOVSKAYA, лейтмотивом яких стала домінуюча естетика 80-х в сучасній культурі. Аби почути відрізок цього альбому, кліп потрібно додивитися до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій зняла кліп з відомим блогером (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему