Відео

Бідність замилили: вийшов новий тревел-проект про Україну (відео)

Бідність замилили: вийшов новий тревел-проект про Україну (відео)

Після 4-річної перерви 37-річний телеведучий та режисер Женя Синельніков повернувся до роботи над травел-шоу. Тепер він веде власний проект про Україну.

Шоу називається «Вдома краще». Перший випуск зробили про Запоріжжя, – рідне місто Євгенія. До слова, програму вже можна подивитися на YouTube.

Ідея проекту в тому, що Женя разом зі знімальною командою колесять українськими містами в пошуках речей, які можуть привабити туристів.

Мовний бар’єр відсутній, відтак у кожному випуску Синельніков проситиме перехожих розповісти про визначні пам'ятки рідного міста. А згодом ще й покаже те, про що самі містяни і не здогадуються.

До слова, у проекті запустили декілька постійних рубрик. Ні, у цьому шоу 100 доларів у пляшку не ховають. Але ведучий шукає заклад з найдорожчим та найдешевшим борщем та вечеряє у кращому ресторані (місце обирають за порадою краянина).

Шоу «приправили» веселими нарізками з фільмів та розбавили свіженькими жартиками. Виникло враження, що бідність просто замилили красивими картинками з відомих стрічок, аби шоу не було так скучно дивитися.

Чи виправдала себе ідея – судити кожному самостійно, проте більшість глядачів засудили шоу, зазначивши що незважаючи на круту подачу, програма вийшла дещо сірою (хоча оператор звинуватив у цьому похмуру погоду).

Ймовірно, такий продукт буде цікавий тільки жителям міста, у якому знімали шоу і навряд чи вийде на світовий рівень. Проте, за добу перший випуски подивилося більше 100 тисяч людей, – отже не все так погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк налякала Яму «лящем» і заїлася з Кухар (відео) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему