Відео

Не вийшло з доларами - дивіться на пеніс: підкуп поліцейських у Львові (відео)

Не вийшло з доларами - дивіться на пеніс: підкуп поліцейських у Львові (відео)

У Львові патрульні затримали нетверезого водія, який поводив себе неадекватно. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області та показали відповідне відео.

Чоловіка затримали на вулиці Богданівській через те, що він був непристебнутий. Під час спілкування патрульні зрозуміли,що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем. 

Чоловік спробував "домовитися" з поліцейськими. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Під час оформлення правопорушення запропонував їм хабар у 200 доларів, а тоді продемонстрував свій статевий орган. 

"Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій", - йдеться у повідомленні патрульних. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, кримінал
В тему