Відео

Христина Соловій зняла кліп з відомим блогером (відео)

Христина Соловій зняла кліп з відомим блогером (відео)

Відома співачка Христина Соловій порадувала прихильників новеньким кліпом на свіжу композицію «Шкідлива звичка». У кліпі, зовсім несподівано для фанатів співачки, з’явився популярний український блогер з Краматорська Ян Гордієнко (YanGo).

Презентувала третій сингл «Шкідлива звичка» з нового альбому «Любий друг» Христина ще 10 жовтня.

До слова, цю композицію Соловій написала разом з рідним братом Євгеном.

«Мій любий друг дуже легко закохується. І він красиво засмучується, коли я кажу йому, що це шкідлива звичка», – коментує нову пісню сама співачка.

Пісня була написана ще у 2015 році. Тоді Євген щось награвав на гітарі, а Христина почала наспівувати слова. В той самий вечір Соловій написала текст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк налякала Яму «лящем» і заїлася з Кухар (відео)

За сюжетом Христина Соловій і Ян Гордієнко каталися нічним Львовом у гарненькому трамваї. І у головного героя є шкідлива звичка – зустрічатися не з тими дівчатами.

До слова, 25-річна Христина та 20-річний Ян досить гармонійно виглядають разом. Однак, те що між співачкою Соловій та блогером Гордієнко роман, – малоймовірно. До того, з відео помітно, що Соловій не надто комфортно відчувала себе біля молоденького хлопця.

Варто зазначити, що глядачі позитивно оцінити артистичні дані хлопця. І це не дивно, адже у юнка значний досвід перед камерою: на каналі хлопця зі смішними відео, підписано понад 4 мільйони людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оце мистецтво: Оля Полякова показала груди (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему