Відео

Через невинний жарт сина Вілла Сміта зробили геєм (відео)

Через невинний жарт сина Вілла Сміта зробили геєм (відео)

Син знаменитого американського актора Вілла Сміта – Джейден Сміт, – зробив камінг-аут, – зокрема так пишуть закордонні ЗМІ.

Неоднозначну заяву Джейден зробив під час концерту репера Tyler, The Creator в понеділок, 11 листопада, в Лос-Анджелесі. У концерті хлопець брав участь як гість і саме під свого виступу зізнався в гомосексуалізмі. При цьому 20-річний актор навіть не посоромився назвати ім’я свого обранця.

Коханим Сміта-молодшого виявився 27-річний репер Тайлер Оконма, відомий під псевдонімом Tyler, The Creator.

Tyler, The Creator

Спочатку артист просто назвав його хорошим другом, але після невеликої паузи зізнався йому в любові.

«Я хочу сказати вам. Тайлер не скаже, але він – мій чортів бойфренд, і він був ним все моє чортове життя», – прокричав актор зі сцени.

При цьому сам Tyler знаходився у залі. Після слів Сміта він зняв маску і привітався з шанувальниками.

Незабаром Джейден Сміт підтвердив сказані ним слова в своєму Twitter:

«Я всім сказав, так що тепер ти не можеш цього заперечувати», – звернувся у Twitter Сміт до свого «коханого». Той же у відповідь жартома назвав його «божевільним».

Такий коментар «партнера» підтверджує теорію про те, що юний Сміт пожартував.

Батьки хлопця, Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт поки не відреагували на признання сина.

До слова, Сміт-молодший не одноразово з’являвся на публіці у жіночому одязі. Так, декілька років тому Джейден взяв участь в рекламній кампанії Louis Vuitton, рекламуючи спідниці разом з моделями Сарою Браннон, Ріанною ван Ромпей і Джин Кемпбелл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половина голлівудських зірок залишиться безхатьками через масштабну пожежу в Каліфорнії 

Джейден Сміт

Джейден Сміт

Однак навряд чи між двома зірками «блакитний» роман. Ймовірно, таким чином Джей Сміт вирішив привернути до себе увагу. Ймовірніше всього, дуже скоро ЗМІ будуть «обсмоктувати» інформацію про те, що Джейден дав спростування.

Джейден Сміт

Нагадаємо, сам Вілл зі своєю першою дружиною Ширі Зампіно розлучився у 1995 році. Цей шлюб тривав три роки. Його син Віллард Крістофер Сміт III (Трей) залишився з матір'ю, проте часто бачиться зі своїм батьком. Через два роки, у 1997-му, Сміт одружився зі своєю давньою подругою Джаде Пінкетт. Від Джаді у Сміта з'явилося двоє дітей: син Джейден Сміт (8 липня 1998 рік) і дочка Віллоу Сміт (31 жовтня 2000 рік).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему